Wat zijn de verschillen tussen ver-infrarood- en nabij-infraroodcabines?

Ben je op zoek naar de perfecte infrarood sauna? Benieuwd naar de verschillen tussen ver en dichtbij infraroodcabines (stralers of verwarmers)?

X-Trend biedt verschillende maten en modellen, waaronder kortegolf met full spectrum stralers voor pijnverlichting en genezing, en heeft zelfs een mobiele showroom om gratis te testen bij u thuis.

Met functies zoals leeslampjes, digitale bedieningspanelen, lichttherapie en audioprogrammering zijn deze sauna’s de perfecte ontsnapping.


Infraroodcabine | Prijzen & Info:

Stap 1 van 2


Wat zijn de verschillen tussen ver-infrarood- en nabij-infraroodcabines

Wat zijn de verschillen tussen ver-infrarood- en nabij-infraroodcabines?

Ver-infrarood en nabij-infrarood cabines zijn beide soorten infrarood sauna’s die therapeutische voordelen bieden en ontspanning bevorderen.

Er zijn echter enkele verschillen die hun effectiviteit en geschiktheid voor verschillende individuen kunnen beïnvloeden.

Ver infrarood sauna’s zenden langere elektromagnetische golflengtes uit die dieper in de huid doordringen, wat resulteert in intens zweten bij lagere temperaturen.

Dit kan verlichting geven bij pijn en ontstekingen, de immuniteit stimuleren en ontspanning bevorderen.

Nabij-infrarood sauna’s zenden kortere elektromagnetische golflengtes uit die voornamelijk het huidoppervlak beïnvloeden, de collageenproductie bevorderen en de gezondheid van de huid verbeteren.

Daarnaast kunnen nabij-infrarood sauna’s helpen bij wondgenezing, spierherstel en het stimuleren van de stofwisseling.

Bij de keuze tussen ver-infrarood en nabij-infraroodcabines is het essentieel om rekening te houden met je specifieke gezondheidsproblemen en persoonlijke voorkeuren.

Ver-infrarood sauna’s zijn ideaal voor mensen die last hebben van chronische pijn of ontstekingen, terwijl infrarood sauna’s ideaal zijn voor mensen die op zoek zijn naar huid- en trainingsvoordelen.

Als alternatief kunnen infrarood sauna’s met een volledig spectrum, die beide soorten straling combineren, een allesomvattende therapeutische ervaring bieden.

  • Infrarood sauna’s met ver infrarood bieden een diepere verlichting van pijn en versterken het immuunsysteem.
  • Nabij-infrarood sauna’s zijn geweldig voor de huid en de training en richten zich op oppervlaktegenezing.
  • De keuze tussen de twee soorten sauna’s hangt uiteindelijk af van individuele gezondheidsproblemen en persoonlijke voorkeuren.
  • Full-spectrum infrarood sauna’s bieden een mix van zowel ver als dichtbij infraroodstraling voor uitgebreide voordelen.
  • X-Trend biedt verschillende sauna-opties voor alle individuele behoeften en voor verschillende maten en budgetten.

Vul voor meer informatie over prijzen, modellen en opties het formulier op onze website in voor deskundig advies.

X-Trend biedt verschillende infrarood sauna’s met verschillende functies zoals leeslampjes, digitale bedieningspanelen, lichttherapie, audio en Bluetooth programmering.

We bieden ook infrarood stoelen, infrarood ruglampen en sauna-accessoires.

Bezoek ons vandaag nog om de perfecte infrarood sauna voor uw behoeften te ontdekken.

Wat zijn de verschillen tussen ver-infrarood- en nabij-infraroodcabines?

FAQs: Wat zijn de verschillen tussen infraroodcabines met ver infrarood en infraroodcabines met dichtbij?

Als leider op het gebied van infrarood sauna’s biedt X-Trend verschillende modellen en maten infrarood sauna’s om te voldoen aan de behoeften van consumenten en professionals die hun gezondheid en welzijn willen verbeteren.

Een van de meest voorkomende vragen die we van klanten krijgen is wat de verschillen zijn tussen ver-infrarood en nabij-infrarood cabines.

In dit artikel geven we je een uitgebreid overzicht van elk type cabine en de voordelen ervan.

Wat is infrarood en hoe werkt het in sauna’s?

Ver Infrarood (FIR) is een soort straling die werkt in het golflengtebereik van 5,6 tot 1000 micron en wordt geproduceerd door elektrische zenders in de cabine.

FIR is verantwoordelijk voor het dieper doordringen in de huid, het bevorderen van ontgifting en het verhogen van de bloedcirculatie in het lichaam.

FIR biedt een ontspannende en therapeutische ervaring, waarbij saunagebruikers een vermindering van pijn, verlichting van artritispijn en een verbeterde werking van het immuunsysteem constateren.

Wat is Nabij Infrarood sauna en hoe werkt het?

Nabij Infrarood (NIR) is een ander type straling dat werkt in het golflengtebereik van 0,75 tot 5,6 micron en wordt geproduceerd door gloeilampen en LED-lichtbronnen in de cabine.

NIR zorgt voor een intensere sauna-ervaring, waarbij gebruikers vaker zweten.

NIR staat bekend om de voordelen voor de gezondheid, zoals celverjonging, pijnverlichting, bloeddrukverlaging en een gezondere huid.

Wat zijn de verschillen in fysieke effecten tussen FIR- en NIR-sauna’s?

Hoewel zowel FIR- als NIR-sauna’s een breed scala aan gezondheidsvoordelen bieden, verschillen de fysieke effecten.

FIR is superieur in het bieden van ontgifting, verbeterde bloedcirculatie en zweten, terwijl het ontspanning biedt en angsten verzacht.

NIR zorgt voor meer zweten, celverjonging, anti-verouderingsvoordelen, een betere gezondheid van de huid, verlichting van spier- en gewrichtspijn, verbeterd spierherstel en reparatie.

Kan de FIR- en NIR-technologie in dezelfde sauna worden gebruikt?

Ja, X-Trend biedt full-spectrum infraroodcabines met een combinatie van FIR- en NIR-technologie.

Onze full-spectrum sauna’s bieden het beste van twee werelden en bieden superieure gezondheidsvoordelen en therapeutische effecten.

Volspectrumcabines bieden ontgifting, ontspanning, verlichting van spanningen, celregeneratie, voordelen tegen veroudering, een betere stofwisseling en verlichting van spier- en gewrichtspijn.

Welk type infraroodcabine is het beste voor mij?

De keuze tussen een infraroodcabine en een nabij-infraroodcabine hangt af van uw gezondheidsdoelen en persoonlijke voorkeur.

Terwijl FIR ontspannend en verjongend is met een focus op ontgifting, blijkt NIR intensievere gezondheids- en therapieresultaten op te leveren door middel van ontgifting, celtherapie en verjonging, een verbeterde huid en minder ontstekingen, om er maar een paar te noemen.

Het verkoopteam van X-Trend is goed op de hoogte van onze producten en kan u adviseren over het juiste model voor u.

En hebben infraroodcabines extra functies?

X-Trend infrarood sauna’s hebben functies die de algehele saunabeleving kunnen verbeteren.

Leeslampjes, digitaal bedieningspaneel, lichttherapie, audio en Bluetooth programmering geven saunagebruikers de mogelijkheid om hun ervaring te personaliseren met stemmings- en sfeerbediening.

Bovendien biedt X-Trend verschillende modellen om het iedereen naar de zin te maken: modellen voor binnen of buiten, voor één of meerdere personen, en compacte of uitschuifbare cabines.

Zijn er nog meer infrarood accessoires die de gezondheid en het welzijn ondersteunen?

Naast infrarood sauna’s biedt X-Trend een reeks infrarood accessoires ter ondersteuning van de algehele gezondheid en het welzijn.

Infraroodstoelen en ruglampen zijn ontworpen om gebruikers te helpen spier- en gewrichtspijn te verlichten.

Daarnaast kunnen accessoires zoals geluidssystemen en oliehouders worden toegevoegd om de algehele sfeer en ontspanning van de saunabeleving te verbeteren.


Wat zijn de verschillen tussen ver-infrarood- en nabij-infraroodcabines

Therapeutische infrarood saunacabine bij X-Trend: Onze hoogwaardige therapeutische infrarood sauna’s bieden een breed scala aan gezondheidsvoordelen, van gewichtsverlies tot pijnverlichting. Er zijn verschillende modellen en maten beschikbaar, dus we hebben zeker de perfecte cabine voor uw behoeften.

X-Trend infrarood sauna: Onze infrarood sauna’s zijn de perfecte aanvulling voor uw huis of bedrijf. Met therapeutische voordelen zoals een verbeterde immuniteit en ontgifting, zullen onze sauna’s zeker uw algehele wellness- en ontspanningservaring verbeteren.

Afvallen met infrarood sauna: Zeg vaarwel tegen hardnekkige kilo’s met onze infrarood sauna’s. Onze sauna’s zijn ontworpen om het calorieverbruik te verhogen, waardoor u na verloop van tijd afvalt. Er zijn verschillende maten en modellen beschikbaar, dus we hebben de perfecte oplossing voor uw reis naar gewichtsverlies.

Beste infrarood sauna’s voor wellness en spa’s: Wilt u uw wellness aanbod verbeteren? Onze infrarood sauna’s zijn de perfecte aanvulling voor uw retraite of spa. Met verschillende functies, zoals digitale bedieningspanelen en lichttherapie, zullen uw klanten verfrist en verjongd de deur uitgaan.

Infrarood sauna zo goed als nieuw | X-Trend: Houd uw infrarood sauna in topvorm met onze infrarood sauna onderhoudsdiensten. Onze deskundige technici zorgen ervoor dat uw sauna soepel blijft werken, zodat u kunt blijven profiteren van de voordelen van infraroodwarmte.

De beste infraroodsauna modellen van X-Trend: Onze modellen infrarood sauna’s zijn er in verschillende maten en stijlen, met functies zoals leeslampjes en audioprogrammering. Bekijk onze collectie om de perfecte sauna voor uw behoeften te vinden.

Beste X-Trend infrarood sauna voor holistisch welzijn: Onze infraroodcabines met volledig spectrum bieden een holistische wellness ervaring, met een combinatie van infraroodstraling voor maximale therapeutische voordelen. Met uittrekbare en compacte opties hebben we een oplossing voor elke ruimte.