Over X-Trend | infrarood sauna’s

De infrarood expert in België

Al eeuwenlang wordt infraroodstraling gebruikt om ons dagelijks leven te verbeteren. Bij X-Trend hebben we een passie voor het aanbieden van eersteklas infrarood sauna’s, barrel sauna’s en hottubs die naadloos in uw woonomgeving passen. Wij zijn er trots op producten aan te bieden die u helpen uw gezondheid en welzijn te verbeteren. Wij doen er ook alles aan om onze klanten een uitstekende ervaring te bezorgen.

Infraroodcabine aanvraag x-trend
Infraroodcabine aanvraag

De beste infraroodcabines

In ons bedrijf bieden wij een breed scala aan infraroodcabines en infrarood sauna’s voor elke behoefte en voorkeur. Wij gebruiken voor elk model alleen materialen van de hoogste kwaliteit, zodat u op lange termijn profijt hebt van uw aankoop. Wij blijven ook op de hoogte van de nieuwste technologie om u toegang te geven tot de nieuwste innovaties op de markt!

Xtrend knokke infraroodcabines
uitschuifbare infraroodcabines van X-Trend info

prijs infrarood sauna infraroodcabine x trend

Het X-Trend Team

Het X-Trend team werkt al meer dan 20 jaar samen en creëert een sfeer van vriendschap en familie. Het welzijn van onze werknemers en onze klanten is voor ons zeer belangrijk. Alleen met gemotiveerde medewerkers kunnen wij een eersteklas service bieden. Onze hechte relaties hebben van ons een grote familie gemaakt waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Philippe Van Weehaeghe X-Trend
Philippe
Vicky X-Trend infraroodcabines
Vicky
Dirk X-Trend infrarood saunas
Dirk
Mickey X-Trend infraroodcabines
Mickey
Paul X-Trend infraroodcabines
Paul
Freddy X-Trend infraroodcabines
Freddy
Robine X-Trend infraroodcabines
Robine

Waarom een infraroodcabine kopen

VoordeelUitleg
OntgiftingInfraroodstraling dringt diep door in het lichaam, waardoor het lichaam gaat zweten en gifstoffen uit het lichaam worden vrijgemaakt. Dit kan helpen het lichaam op cellulair niveau te zuiveren.
Verbeterde bloedsomloopDe warmte van de infraroodsauna veroorzaakt een verhoging van de hartslag en verwijding van de bloedvaten, waardoor de bloedcirculatie in het lichaam verbetert.
Verlichting van pijnInfraroodstraling kan doordringen tot in pijnlijke spieren en gewrichten, wat verlichting biedt aan personen die lijden aan chronische pijn of ontstekingen.
HuidverjongingInfraroodstraling kan ook de collageenproductie in het lichaam stimuleren, waardoor tekenen van veroudering worden verminderd en de huidtextuur wordt verbeterd.
Verbeterde ademhalingsfunctieInfraroodstraling kan helpen de luchtwegen te openen, waardoor de ademhalingsfunctie verbetert en de symptomen van astma en andere aandoeningen van de luchtwegen verminderen.
Vermindering van stressDe warmte en ontspannende omgeving van een infraroodcabine kan ook helpen stressniveaus te verlagen en ontspanning te bevorderen, wat leidt tot een groter algemeen welzijn.
GewichtsverliesInfraroodstraling kan helpen de stofwisseling te verhogen en calorieën te verbranden, waardoor mensen hun doelstellingen op het gebied van gewichtsverlies kunnen bereiken.

Bedrijfsfilosofie bij X-Trend

Bij X-Trend streven wij ernaar hard werk en toewijding te combineren met vriendschap, betrouwbaarheid en loyaliteit. Wij zetten ons in om onze klanten de best mogelijke service en ondersteuning te bieden, en zijn altijd op zoek naar manieren om hun verwachtingen te overtreffen. Ons doel is niet alleen om duurzame partnerschappen op te bouwen met onze cliënten, maar ook om hen te helpen de gewenste gezondheidsresultaten te bereiken.

infrarood sauna professioneel x-trend
infrarood sauna sumum op beurs

Maak kennis met de zaakvoerder

Phillippe Van Weehaeghe is de zaakvoerder van X-Trend ®, een rol die hij al meer dan 25 jaar met trots vervult.

Phillippe’s passie is om mensen te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren door middel van de infrarood sauna’s van zijn bedrijf – een streven dat hij altijd met enthousiasme benadert wanneer hij met klanten praat over hun individuele behoeften. Met zijn inzet zorgt hij ervoor dat iedereen de perfecte sauna voor zichzelf vindt.

Philippe Van Weehaeghe X-Trend Knokke infraroodcabines

Tal van infrarood sauna modellen

In ons bedrijf waarderen wij de unieke eisen en voorkeuren van elke klant.

Daarom nemen wij de tijd om oplossingen op maat aan te bieden die precies zijn afgestemd op uw behoeften. Of uw ruimte nu bescheiden of groot is, u kunt op ons rekenen om een infraroodsauna te vinden die zowel bij uw budget als uw levensstijl past.


infraroodcabine en ruglamp van Xtrend
Infraroodcabine kopen bij X-Trend beste model

Contacteer ons

Als u vragen hebt of meer wilt weten over de infraroodcabines en diensten die wij aanbieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen waar we kunnen.


prijs infrarood sauna infraroodcabine x trend

barrel sauna en infrarood sauna
barrel sauna offerte ontvangen