Intrekbare infrarood sauna | X-Trend

Ontdek het volgende niveau van ontspanning met de intrekbare infraroodsauna van X-Trend.

Intrekbare infrarood sauna ? Verbeter uw huis of bedrijf met onze intrekbare infraroodsauna, ideaal voor kleine ruimtes. Onze sauna’s hebben therapeutische voordelen die helpen bij stressverlichting, ontgifting en spierpijn. Vul nu het formulier in voor meer informatie over prijzen, modellen en opties, en om deskundig advies te krijgen over het kiezen van de perfecte sauna voor uw levensstijil.

intrekbare infrarood sauna

Welkom bij X-Trend! Wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van de beste gezondheids- en wellnesservaringen voor onze klanten. Onze unieke producten omvatten infraroodsauna’s en -cabines die gebruikers tal van gezondheidsvoordelen bieden, zoals een verbeterde cardiovasculaire gezondheid, verbeterde bloedsomloop, verhoogde stofwisseling en verbeterde ontgifting. | Intrekbare infrarood sauna

Onze infraroodsauna’s zijn state of the art en maken gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen om een krachtige maar veilige omgeving voor gebruikers te creëren. Wij bieden een reeks intrekbare infraroodsauna’s die gemakkelijk kunnen worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt. Dit biedt onze klanten maximaal gemak bij het opbergen en gebruiken van hun sauna.

Bij X-Trend geloven we dat iedereen toegang moet hebben tot producten van de hoogste kwaliteit die hen in staat stellen hun leven op medisch, sportief en mentaal vlak te optimaliseren. Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over hoe onze intrekbare infraroodsauna’s uw leven kunnen verbeteren, laat dan uw contactgegevens achter op deze pagina en wij nemen binnenkort contact met u op!

intrekbare infrarood sauna

Beleef de weldadige warmte: een gids voor het gebruik van een oprolbare infraroodsauna thuis.

Bij X-Trend zetten we ons in om onze klanten te helpen hun beste leven te leiden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige infraroodsauna’s en -cabines om uw gezondheid op medisch, mentaal en sportief vlak te optimaliseren. Om u te helpen de weldadige warmte van een infraroodsauna thuis te ervaren, bieden wij intrekbare versies die gemakkelijk te installeren zijn, zodat u onmiddellijk van de voordelen kunt gaan genieten.

Wat is een infraroodsauna?

Infraroodsauna’s zijn geen traditionele stoomsauna’s; ze maken gebruik van infrarood licht in plaats van verwarmde lucht of stoom. Van dit type sauna wordt gedacht dat het meer therapeutische voordelen biedt dan een gewone stoomsauna, omdat het dieper in het lichaam doordringt en de ontspanning van de spieren en de algehele circulatie verbetert. De temperatuur in een infraroodsauna is ook lager dan in een gewone stoomsauna, waardoor het comfortabeler is voor mensen met warmte-intolerantie.

Voordelen van een oprolbare infraroodsauna | intrekbare infrarood sauna

Het gebruik van een oprolbare infraroodsauna biedt vele voordelen voor uw lichamelijk en geestelijk welzijn, zoals:

 • Verbeterde bloedcirculatie;
 • Ontspanning en stressvermindering;
 • Gewichtsverlies;
 • Ontgifting;
 • Verlichting van pijn;
 • Verbeterde cardiovasculaire gezondheid;
 • Verbeterde huidskleur;

Hoe gebruikt u uw intrekbare infraroodsauna veilig?

Veiligheid is onze hoogste prioriteit bij het ontwerpen van onze oprolbare infraroodsauna’s, zodat u ze kunt gebruiken zonder angst voor mogelijke risico’s. Hier volgen enkele tips voor een veilig gebruik van uw oprolbare infraroodsauna:

 • Volg altijd de instructies van X-Trend over de correcte installatie van uw oprolbare infraroodsauna.
 • Begin langzaam en verhoog geleidelijk de tijd die u in de sauna doorbrengt naarmate u eraan gewend raakt.
 • Neem korte pauzes tijdens uw saunasessie en drink voldoende water voor, tijdens en na elke saunasessie.
 • Vermijd het gebruik van essentiële oliën of andere agressieve chemicaliën, omdat deze irritatie of ongemak kunnen veroorzaken in een gesloten ruimte zoals een infraroodcabine of saunaruimte.
 • Blijf niet langer dan 30 minuten per sessie in de intrekbare infraroodcabine/sauna, ook al voelt u zich daar prettig bij.
 • Zorg ervoor dat kinderen altijd onder toezicht staan tijdens het gebruik van de infraroodcabine, want zij kunnen gevoeliger zijn voor hoge temperaturen dan volwassenen.

Het genot van uw oprolbare infraroodsauna thuis

Als u thuis een oprolbare infraroodcabine/sauna hebt, kunt u van de vele gezondheidsvoordelen genieten wanneer u die het meest nodig hebt – of het nu ’s ochtends vroeg voor het werk is of ’s avonds laat na het diner met uw gezin. Hier zijn enkele tips over hoe u het meeste uit uw persoonlijke heiligdom kunt halen:

 • Creëer een ontspannende sfeer met geurkaarsen of essentiële oliën voor aromatherapie voordat u uw cabine/saunaruimte betreedt (zorg ervoor dat alle ramen open zijn).
 • Luister naar rustgevende muziek in de cabine – dit zal u nog meer helpen ontspannen, terwijl uw stemming en mentale helderheid verbeteren.
 • Zorg ervoor dat de buitentemperatuur koel genoeg is voordat u de cabine verlaat – direct onder koude lucht staan kan een schok zijn na een verblijf in een verwarmde omgeving zoals een infraroodcabine/saunacabine.

Gezondheidsvoordelen met de intrekbare infraroodsauna’s en -cabines van X-Trend Bij X-Trend streven we ernaar onze klanten kwaliteitsproducten te bieden die een optimale gezondheid bevorderen zonder afbreuk te doen aan het comfort. Onze selectie van hoogwaardige intrekbare saunacabines en infraroodsauna’s geeft u eenvoudig toegang tot blijvende resultaten zonder dat u ingewikkelde instellingen of extra accessoires nodig hebt. Zo kunt u thuis genieten van alle therapeutische voordelen.

intrekbare infrarood sauna
intrekbare infrarood sauna

Infrarood sauna’s – X-Trend: X-Trend biedt verschillende modellen en maten infrarood sauna’s, waaronder opties voor 1 persoon, 2,3, 4 of meer personen, compacte en uitschuifbare cabines en buitensauna’s. Ervaar vandaag nog de therapeutische voordelen!

Beste infraroodcabine voor ontspanning: Ontsnap aan de dagelijkse stress met de infrarood sauna’s van X-Trend. Biedt diepe ontspanning, stressverlichting en pijnbestrijding – u hebt de perfecte retraite in het comfort van uw eigen huis!

Infrarood sauna zorg en wellness: X-Trend infrarood sauna’s zorgen voor diepe infiltratie in het weefsel, bevorderen verlichting van spierspanning en verbranden zelfs calorieën. Ervaar gewichtsverlies en verjonging als nooit tevoren!

Een infraroodcabine kopen: Met vier maten en buitenopties bieden X-Trend infraroodsauna’s een eersteklas en aanpasbare ervaring. X-Trend biedt regelmatig kortingen op beurzen en tijdens seizoensuitverkopen!

Beste uitbreidbare infraroodcabine voor fitnessclubs: Waarom genoegen nemen met minder? De infrarood sauna’s van X-Trend die geschikt zijn voor fitnessclubs zijn uitgerust met digitale bedieningspanelen, leeslampen, volspectrumstralers en nog veel meer!

Beste infrarood sauna voor een gezonde en stralende teint: Verwen uzelf met de infrarood sauna’s van X-Trend, ontworpen om u te helpen die perfecte gezonde en stralende teint te krijgen. Voortdurend gebruik van de X-Trend infrarood sauna zorgt voor een natuurlijke gloed en een jeugdige uitstraling.

Infrarood sauna zo goed als nieuw | X-Trend: Infraroodsauna’s verliezen na verloop van tijd hun effectiviteit. Maar met de lichaamsvriendelijke infraroodtechnologie van X-Trend – verwacht u keer op keer dezelfde therapeutische voordelen te ervaren.


Haal de voordelen van intrekbare infraroodsauna’s in huis met X-Trend.

Bij X-Trend weten we dat investeren in een hoogwaardige infraroodsauna een essentieel onderdeel is van een bevredigend leven. Daarom heeft ons team deze gids samengesteld met de 7 belangrijkste kenmerken waarop u moet letten bij het kopen van een oprolbare infraroodsauna. Lees verder voor meer informatie.

Verwarmingssysteem

Bij het kiezen van een infraroodsauna is het belangrijk te kijken naar het verwarmingssysteem dat in het product wordt gebruikt. Bij X-Trend gebruiken we alleen geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele, veilige en energiezuinige sauna-ervaring. Onze uitschuifbare sauna’s worden aangedreven door ultramoderne kolen- of keramische kachels die zachte en gelijkmatige warmte in de hele cabine produceren zonder de luchtkwaliteit aan te tasten. U kunt dus ontspannen in uw sauna zonder u zorgen te maken over oververhitting.

Design kenmerken

Het ontwerp van een infraroodsauna is net zo belangrijk als de interne componenten. Daarom moet u met beide aspecten rekening houden voordat u tot aanschaf overgaat. Onze uitschuifbare modellen van X-Trend hebben een unieke structuur die eenvoudige montage en opslag mogelijk maakt – perfect voor wie thuis meer ruimte nodig heeft of gewoon flexibeler wil zijn met zijn sauna. Deze modellen zien er niet alleen fantastisch uit, ze voldoen ook aan de comfortbehoeften van de gebruikers met verstelbare zitplaatsen en een ruim interieur waarin u zich gemakkelijk kunt bewegen.

Bouwkwaliteit | intrekbare infrarood sauna

Een ander belangrijk criterium is de kwaliteit van de constructie, want die bepaalt hoe duurzaam uw sauna na verloop van tijd zal zijn. U kunt er dus op vertrouwen dat uw nieuwe sauna bestand is tegen dagelijkse slijtage en jarenlang zijn oorspronkelijke schoonheid behoudt. Deze materialen zijn niet alleen ongelooflijk robuust, maar ook niet-giftig, zodat u tijdens uw sessie niet wordt blootgesteld aan schadelijke chemicaliën – u bent dus altijd veilig, hoe lang u er ook in zit.

Temperatuurregeling

Bij het kiezen van een infraroodsauna is een nauwkeurige temperatuurregeling cruciaal, omdat deze bepaalt hoe comfortabel u zich in de sauna voelt. Gelukkig begrijpen we bij X-Trend deze behoefte en hebben we daarom eersteklas regelunits ontwikkeld die de gebruiker volledige controle geven over temperaturen tot 60°C (140F). Of u nu de voorkeur geeft aan mildere temperaturen of juist aan iets intensers, onze systemen zorgen ervoor dat alle gebruikers kunnen profiteren van hun sessies, ongeacht hun voorkeursinstellingen.

Gemakkelijk onderhoud | intrekbare infrarood sauna

Niemand is graag uren bezig met het schoonmaken van zijn apparatuur en faciliteiten. Daarom moet eenvoudig onderhoud bovenaan uw prioriteitenlijst staan bij het kiezen van een infraroodsauna. Gelukkig weten we bij X-Trend dat een drukke levensstijl niet altijd tijd laat voor schrobben – daarom zijn onze producten uitgerust met afneembare onderdelen die het reinigen snel en eenvoudig maken. Bovendien zijn alle oppervlakken voorzien van een beschermende lak die ervoor zorgt dat ze er zelfs na veelvuldig gebruik als nieuw blijven uitzien – zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over morsen.

Speciale functies & accessoires

Maar dat is niet alles – als u uw sessies wilt upgraden, waarom dan niet een paar extra functies toevoegen? X-Trend-modellen worden geleverd met een geïntegreerd muzieksysteem met Bluetooth-connectiviteit, zodat u naar uw favoriete muziek kunt luisteren terwijl u geniet van de gezondheidsvoordelen van uw training. En als het te warm wordt, is er zelfs een ingebouwd koelsysteem in elk toestel – zodat u comfortabel blijft, ongeacht de buitentemperatuur.

Support diensten | intrekbare infrarood sauna

Wij bieden onze klanten niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar ook de nodige gemoedsrust. Indien nodig, kunnen wij u technische ondersteuning bieden tijdens de installatie of het gebruik – zodat u er zeker van kunt zijn dat u verstandig hebt geïnvesteerd in een product waarop u bij elk gebruik kunt vertrouwen.

We hopen dat deze gids u helpt een weloverwogen beslissing te nemen bij het kopen van een oprolbare infraroodsauna – hier bij X-Trend garanderen we tevredenheid bij elke stap.


De echte voordelen van investeren in een oprolbare infraroodsauna: een gedetailleerde blik op de wetenschap erachter.

Bij X-Trend zijn we er trots op dat we onze klanten infraroodsauna’s en -cabines van hoge kwaliteit leveren om hun mentale, medische en fysieke welzijn te optimaliseren. We begrijpen dat u bij het investeren in een intrekbare infraroodsauna vragen hebt over de wetenschap erachter – het is tenslotte een belangrijke aankoopbeslissing. Daarom gaan we vandaag dieper in op de wetenschap achter een oprolbare infraroodsauna en onderzoeken we de echte voordelen van een investering.

Wat is een infraroodsauna?

Een infraroodsauna is een type sauna dat het lichaam rechtstreeks verwarmt met licht, in plaats van de lucht rond de persoon te verwarmen zoals in een traditionele Noordse sauna. De ver-infraroodgolven dringen diep in de huid door, zodat u sneller zweet en u zich toch comfortabel voelt tijdens uw saunasessie. Dit maakt het veiliger en effectiever dan andere soorten sauna’s.

Hoe werkt een infraroodsauna?

Infrarood licht is een deel van het onzichtbare lichtspectrum van de zon dat het vermogen heeft door te dringen in menselijk weefsel en therapeutische effecten te produceren. Deze energie is natuurlijk helend en bevordert de bloedsomloop en de verwijdering van gifstoffen uit uw lichaam door de bloedstroom naar specifieke gebieden te verhogen. Wanneer u deze met infraroodgolven verwarmde ruimte binnengaat, kan uw lichaam tot vier keer meer energie opnemen dan bij conventionele warmte- of stoombaden, omdat deze golven dieper in uw lichaam doordringen dan andere warmtebronnen. Uw cellen kunnen deze energie vervolgens gebruiken om sneller te genezen en ontstekingen in uw hele lichaam te verminderen.

De voordelen van investeren in een intrekbare infraroodsauna.

Als u overweegt te investeren in een oprolbare infraroodsauna, zijn er veel potentiële gezondheidsvoordelen verbonden aan het gebruik ervan – ze kunnen niet alleen helpen bij het ontgiften, maar ze bieden ook tal van andere voordelen! Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen die u kunt halen uit het gebruik van een uittrekbare X-Trend infraroodsauna:

Verbeterde circulatie en oxygenatie

Het doordringende vermogen van de ver-infraroodstralen helpt de bloedsomloop te verbeteren door de beweging van zuurstof door het lichaam te stimuleren. Dit verhoogt de bloedstroom, wat resulteert in een betere circulatie door het hele lichaam en een betere oxygenatie van alle belangrijke organen zoals het hart, de hersenen en de nieren. Daarnaast leidt de verbeterde doorbloeding tot sneller spierherstel en betere celregeneratie – ideaal voor sporters die na een training snel moeten herstellen.

Cell Health ondersteuning

Verre infraroodstraling ondersteunt gezonde cellulaire activiteit die de algehele vitaliteit verhoogt door de productie te bevorderen van enzymen die nodig zijn voor een gezonde cellulaire functie – wat resulteert in verbeterde metabolische functies zoals spijsvertering, versterking van het immuunsysteem en vermindering van ontstekingen in het hele lichaam.

Detoxificatie & Gewichtsverlies

Regelmatig gebruik van een X-Trend infraroodsauna stimuleert het zweten, waardoor het lichaam via twee mechanismen wordt ontdaan van gifstoffen: Zweten gebeurt door de nabijheid van de hete oppervlakken, en vetcellen komen vrij door de verhoogde zweettemperatuur in vergelijking met normale stoombaden. Bovendien ondersteunt dit type natuurlijke ontgifting zowel gewichtsverlies als het doel om omtrek te verliezen.

Stressverlichting & ontspanning | intrekbare infrarood sauna

Regelmatig gebruik bevordert ook gezond stressmanagement en ontspanning dankzij de kalmerende effecten – zowel fysiek (verhoging van het collageenniveau) als psychologisch (geur- en geluidstherapie). Het reguleert zelfs hormonen zoals serotonine, dat stemmingen en emoties regelt, en helpt u gemakkelijk te ontstressen na lange dagen/weken.

Skin gezondheidsverbetering

Last but not least: regelmatig gebruik leidt ook tot een gezondere huid omdat de ver-infraroodstralen diep in de poriën doordringen en deze verwijden, waardoor de zweetklieren onder het huidoppervlak meer gifstoffen kunnen wegspoelen – wat na verloop van tijd resulteert in een meer stralende teint.

Waarom u X-Trend moet kiezen voor uw infrarood sauna.

Bij X-Trend staat klanttevredenheid sinds onze oprichting voorop. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige producten die hun leven medisch en mentaal verbeteren, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de kwaliteitsnormen – daarom worden al onze producten grondig getest voordat ze worden verkocht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij bieden ook 24/7 klantenservice, zodat u contact met ons kunt opnemen wanneer u dat wilt.

Bij X-Trend werken we elke dag hard om ervoor te zorgen dat onze klanten het meeste uit hun investering halen als ze bij ons winkelen – of het nu gaat om hardwarecomponenten of softwarefuncties, er is altijd wel iets nieuws dat op JOU wacht. Wacht dus niet te lang met uw beslissing en investeer vandaag nog in een van onze fantastische producten – morgen bent u gezonder!

intrekbare infrarood sauna

Intrekbare infrarood sauna: antwoorden op uw FAQ’s

Wat is een oprolbare infraroodsauna?

Een intrekbare infraroodsauna is een type sauna dat gebruik maakt van de nieuwste technologie om consumenten een diepe ontgiftings- en ontspanningservaring voor het hele lichaam te bieden. In tegenstelling tot traditionele sauna’s die het lichaam verwarmen met hete stoom, gebruiken infraroodsauna’s ver-infraroodstraling (FIR) om intense warmte te creëren die diep in de huid doordringt en zorgt voor dieper zweten. Dit zorgt voor een betere opname van vitaminen en mineralen, een betere bloedsomloop en een verhoogd algemeen gevoel van welzijn.

Wat zijn de voordelen van een intrekbare infraroodsauna?

De voordelen van een oprolbare infraroodsauna zijn legio. Het is niet alleen een effectievere manier om het lichaam te ontgiften, omdat gifstoffen beter worden afgevoerd via het zweet, maar het activeert ook het immuunsysteem door het vrijmaken van witte bloedcellen. Dit helpt ontstekingen en vermoeidheid te verminderen en verhoogt het energieniveau. Bovendien helpt de geavanceerde FIR-technologie de bloedsomloop te verbeteren en de pijn te verlichten die gepaard gaat met pijnlijke spieren of gewrichtsklachten. Tot slot kan regelmatig gebruik van een infraroodsauna de slaapkwaliteit verbeteren, stressniveaus verlagen en ontspanning bevorderen.

Hoe lang moet ik mijn oprolbare infraroodsauna gebruiken?

Afhankelijk van uw individuele behoeften en voorkeuren kunt u beslissen hoe lang u uw oprolbare infraroodsauna per sessie wilt gebruiken – meestal wordt tussen 15 minuten en een uur per sessie aanbevolen voor maximale resultaten. Mensen die voor het eerst een infraroodsauna gebruiken of aan bepaalde medische aandoeningen of beperkingen lijden, moeten echter hun arts raadplegen voordat ze aan een trainingsprogramma met een infraroodsauna beginnen.

Zijn er voorzorgsmaatregelen die ik moet nemen voordat ik mijn oprolbare infraroodsauna gebruik?

Ja. Voordat u uw oprolbare infraroodsauna gebruikt, moet u met uw arts overleggen of u gezondheidsproblemen hebt, zoals zwangerschap of hartproblemen. Zorg er ook voor dat u de aanbevolen verblijfsduur niet overschrijdt, want een te lange bestraling kan leiden tot oververhitting, wat gevaarlijk kan zijn. Het is ook belangrijk dat u elke keer dat u de sauna gebruikt voldoende drinkt om optimale resultaten te bereiken en tegelijkertijd uitdroging of andere mogelijke complicaties te voorkomen die kunnen ontstaan door een langdurig verblijf in de infraroodsauna.

Hoe kan ik optimaal profiteren van mijn oprolbare infraroodsauna?

Om maximaal profijt te hebben van uw oprolbare infraroodsauna kunt u het beste beginnen met korte saunasessies – aanvankelijk ongeveer 15 minuten – en dan de duur naar behoefte verlengen tot u rond een uur optimale resultaten behaalt. Drink ook veel water voor en na elke sessie, zodat u voldoende gehydrateerd bent en de vitaminen en mineralen tijdens elke sessie beter worden opgenomen. Dit bevordert het ontgiftingsproces en heeft een positief langetermijneffect op de algehele gezondheid en het welzijn.

Koop een infraroodcabine voor 1 persoon

Zijn er lichamelijke beperkingen die het gebruik van een infrarood rolsauna kunnen beperken? | intrekbare infrarood sauna

In het algemeen zijn er geen fysieke beperkingen voor het gebruik van een oprolbare infraroodsauna. Voorzichtigheid is echter geboden bij bepaalde aandoeningen zoals epilepsie, omdat er een verhoogde gevoeligheid is voor het licht en de warmte die het apparaat afgeeft. Daarom is het altijd het beste voor mensen met gezondheidsproblemen of beperkingen om met hun arts te overleggen voordat zij een trainingsprogramma met een infraroodsauna ondernemen.

Is het veilig om een oprolbare infraroodsauna regelmatig te gebruiken?

Ja. Bij correct en matig gebruik (niet meer dan 2-3 keer per week gedurende maximaal 1 uur) wordt regelmatig gebruik van een oprolbare infraroodsauna veilig geacht en bevorderlijk voor een algeheel gezond leven. Regelmatige saunabezoeken helpen niet alleen de bloedsomloop te verbeteren en ontstekingen in het lichaam te verminderen, maar spelen ook een belangrijke rol bij het verbeteren van het immuunsysteem en helpen de zenuwen te kalmeren en stressniveaus te verlagen – dit alles leidt tot hogere energieniveaus en een verbeterd algemeen gevoel van welzijn.

Wat is een intrekbare infraroodsauna en wat is het verschil met een conventionele sauna?

Een intrekbare infraroodcabine van X-Trend is een type infraroodcabine dat gemakkelijk kan worden in- of uitgeschoven, waardoor het een perfecte oplossing is voor mensen met beperkte ruimte thuis of in commerciële ruimten. In tegenstelling tot traditionele sauna’s die hete stenen of stoom gebruiken om de lucht om u heen te verwarmen, maken infraroodsauna’s gebruik van infraroodstraling om uw lichaam rechtstreeks te verwarmen. Dit betekent dat u de therapeutische voordelen van een sauna kunt ervaren zonder de hoge temperaturen en vochtigheid die vaak geassocieerd worden met traditionele sauna’s.

Wat zijn de voordelen van een intrekbare infraroodsauna?

Intrekbare infraroodsauna’s van X-Trend bieden een reeks voordelen voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Ze kunnen stress en angst helpen verlichten, het uiterlijk van uw huid verbeteren, uw immuunsysteem stimuleren en u zelfs helpen afvallen. Daarnaast kunnen infrarood sauna’s nuttig zijn voor mensen met chronische pijn of ontstekingen, omdat ze ontstekingen kunnen verminderen en de pijn kunnen verlichten die gepaard gaat met aandoeningen zoals artritis en fibromyalgie.

Kan een intrekbare infraroodsauna worden gebruikt voor commerciële doeleinden?

Ja, de intrekbare infraroodsauna’s van X-Trend zijn geschikt voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik en kunnen worden geïnstalleerd in gezondheidsclubs, wellnesscentra, hotels en andere commerciële instellingen. Onze intrekbare sauna’s zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van sauna’s voor één persoon tot modellen die plaats bieden aan maximaal vier personen, waardoor ze een veelzijdige en kosteneffectieve optie zijn voor bedrijven van elke omvang. Bovendien zijn onze sauna’s gebouwd om lang mee te gaan, met hoogwaardige materialen en een constructie die ontworpen is voor dagelijks gebruik en regelmatig onderhoud.


Bij X-Trend streven we ernaar onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit intrekbare infrarood sauna’s en cabines op de markt. Wij richten ons op het maximaliseren van uw levenskwaliteit, zowel fysiek als mentaal. Onze producten zijn gebaseerd op medisch onderzoek en zijn ontwikkeld door jaren van hard werken.

Intrekbare infraroodsauna

Onze intrekbare infraroodsauna’s en -cabines zijn er in verschillende maten, van één persoon tot grote structuren die tot 8 personen kunnen herbergen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die ontworpen zijn om jarenlang mee te gaan. U kunt er dus zeker van zijn dat u het meeste uit uw investering in een X-Trend product haalt.

Wij weten hoe belangrijk het is om voor je lichaam en geest te zorgen. Daarom zetten wij ons in om onze klanten te voorzien van hoogwaardige, innovatieve producten die hen helpen hun doelen te bereiken. Dus als je op zoek bent naar een manier om de kwaliteit van je leven te verbeteren, dan ben je bij X-Trend aan het juiste adres – neem de volgende stap en neem vandaag nog contact met ons op!


Infrarood sauna | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2