Infrarood sauna

Infrarood sauna’s bieden uitzonderlijke therapeutische voordelen door de bloedcirculatie te verhogen, ontstekingen te verminderen en gewichtsverlies te bevorderen.

Stel u voor dat u thuiskomt in uw eigen sauna waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen, precies zoals u dat wilt. Voor meer informatie over onze infrarood sauna prijzen, modellen en opties, vul ons formulier in en onze experts nemen contact met u op. Ons team van specialisten kan al uw vragen beantwoorden en u professioneel advies geven bij het kiezen van een infraroodsauna die past bij uw budget.

Infrarood sauna | X-Trend

X-Trend is een in België gevestigd bedrijf dat hoogwaardige infraroodsauna’s aanbiedt voor particulier en professioneel gebruik. Onze sauna’s bieden een breed scala aan therapeutische voordelen, waaronder stressvermindering, gewichtsverlies, verbetering van het immuunsysteem en verlichting van chronische pijn. Ze zijn geschikt voor gebruik op verschillende locaties, zoals thuis, fitnessclubs, wellnesscentra en hotels. Onze sauna’s maken gebruik van infraroodtechnologie om het lichaam en de geest te ontgiften, te verjongen en te regenereren.

We hebben een breed scala aan infrarood sauna modellen en maten om aan elke behoefte en voorkeur te voldoen. Onze offerte omvat cabines voor individuen, koppels en grotere groepen, maar ook compacte, uitschuifbare en buitenversies. Tijdens beurzen en seizoensuitverkopen bieden wij kortingen aan om onze producten toegankelijker te maken. Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de beste prijsinformatie en de perfecte infrarood sauna voor uw specifieke behoeften.

Wilt u de helende kracht van infraroodsauna’s ervaren? Vul uw contactgegevens op deze pagina in om in contact te komen met X-Trend en uw welzijn te verbeteren.

infrarood sauna

5 Belangrijke gezondheidsvoordelen van de infrarood sauna die u moet weten.

Bij X-Trend geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl door middel van innovatieve technologieën. Een van onze paradepaardjes is de infrarood sauna, die steeds populairder wordt in de wellnessgemeenschap vanwege de vele gezondheidsvoordelen. In dit artikel delen we de top 5 gezondheidsvoordelen van de infraroodsauna die u moet weten.

Detoxificatie van het lichaam

Een van de belangrijkste voordelen van infrarood sauna’s is hun vermogen om de ontgifting van het lichaam te bevorderen. Wanneer u zich ontspant in een infrarood sauna, dringen de infraroodgolven diep door in uw poriën en stimuleren ze de afgifte van gifstoffen via zweet. Dit natuurlijke proces helpt niet alleen het lichaam te ontgiften, maar verbetert ook de algemene gezondheid van de huid door de poriën te ontstoppen en de huidcellen te verjongen.

Verlaging van stress en angst.

Infrarood sauna’s zijn ook effectief gebleken bij het verlichten van stress en angst. De verwarming van het lichaam stimuleert de afgifte van endorfine, de natuurlijke feel-good chemicaliën die helpen ontspannen en stress verminderen. Bovendien kan de warmte van de sauna helpen pijnlijke spieren te verlichten en spanning in het lichaam weg te nemen, wat stress en angst verder kan verminderen.

Verbetert de cardiovasculaire gezondheid.

Studies hebben aangetoond dat regelmatig gebruik van infrarood sauna’s een positief effect kan hebben op de cardiovasculaire gezondheid. Volgens een studie van de Universiteit van Oost-Finland kan infrarood saunagebruik helpen de bloeddruk te verlagen, de vasculariteit te verbeteren en het risico op hart- en vaatziekten te verminderen. Door de bloedcirculatie te verbeteren en ontstekingen te verminderen, kunnen infrarood sauna’s ook diabetes helpen voorkomen en behandelen.

Pijnbestrijding en spierherstel

Infrarood sauna’s kunnen worden gebruikt om verschillende soorten pijn te verlichten en spieren te helpen herstellen. Warmtetherapie wordt al lang gebruikt als een natuurlijke behandeling voor pijnverlichting, en het is aangetoond dat infrarood sauna’s een effectiever alternatief zijn dan traditionele sauna’s. De warmte van de sauna kan de bloedtoevoer en de zuurstoftoevoer naar de getroffen gebieden bevorderen, wat de pijn aanzienlijk kan verminderen en het genezingsproces kan versnellen.

De functie van het immuunsysteem versterken

Een ander belangrijk gezondheidsvoordeel van infrarood sauna’s is hun vermogen om de functie van het immuunsysteem te versterken. Het verwarmen van het lichaam bevordert de bloedcirculatie en stimuleert de productie van witte bloedcellen, die verantwoordelijk zijn voor het bestrijden van infecties en ziekten. Door regelmatig een infraroodsauna te gebruiken, kunt u de functie van uw immuunsysteem versterken en de kans om ziek te worden verkleinen.

Kortom, wij van X-Trend geloven dat infrarood sauna’s een waardevolle aanvulling kunnen zijn op elke wellness routine vanwege de vele voordelen voor de gezondheid. Van ontgifting tot stressverlichting, cardiovasculaire gezondheid, pijnverlichting en de werking van het immuunsysteem, de infrarood sauna biedt een breed scala aan gezondheidsvoordelen die uw algehele welzijn kunnen verbeteren.


Kleine infrarood sauna: Wilt u genieten van alle voordelen van een infrarood sauna zonder al te veel ruimte in beslag te nemen? Kijk dan niet verder dan de kleine infrarood sauna van X-Trend, perfect voor appartementen en tiny homes.

Beste infraroodsauna met instelbare temperatuur: Ga lekker zweten zonder comfort op te offeren met de beste infrarood sauna van X-Trend met instelbare temperatuur. Leun achterover, ontspan en laat de sauna zijn werk doen.

Beste infraroodsauna voor persoonlijk welzijn thuis: Maak van uw huis een persoonlijke wellnessoase met de beste infrarood sauna van X-Trend. Verbeter uw algehele gezondheid en welzijn met onze topklasse sauna, ontworpen voor gemak en ontspanning.

Verre infraroodcabine | Far infrared infrarood sauna: Breng de spa bij u thuis met de ver infrarood saunacabine van X-Trend. Ervaar de ultieme ontspanning en ontgifting met onze infrarood sauna technologie.

Infrarood sauna medisch | X-Trend: Ontdek de vele gezondheidsvoordelen van infrarood sauna therapie met de medische infrarood sauna van X-Trend. Bevorder de genezing, stimuleer uw immuunsysteem en verminder stress met de kracht van infraroodwarmte.

Infraroodsauna voor 2 personen | FAQ: Op zoek naar de perfecte ervaring voor koppels? Zoek niet verder dan de infrarood sauna voor 2 personen van X-Trend. Ontspan en verjong met uw geliefde in de privacy van uw eigen huis.

Infrarood Sauna Voorziening: Creëer de ultieme wellness ervaring met de infrarood sauna van X-Trend. Perfect voor sportscholen, spa’s en wellness centra, onze faciliteit is ontworpen met comfort en ontspanning in het achterhoofd.


4 Eenvoudige stappen om uw infrarood sauna goed te onderhouden.

Bij X-Trend geloven we dat het bezit van een infrarood sauna een geweldige aanvulling is op uw gezonde levensstijl. Onze infraroodsauna’s zijn ontworpen om aan uw wellnessbehoeften te voldoen en bieden tal van gezondheidsvoordelen, zoals stressverlichting, ontgifting en het bevorderen van een gezonde huid. Maar net als bij elke andere investering wilt u er zeker van zijn dat hij lang meegaat. In dit artikel presenteren we vier eenvoudige stappen om uw infrarood sauna goed te onderhouden.

Stap 1: Maak de sauna regelmatig schoon.

Regelmatig schoonmaken van uw infraroodsauna is essentieel om ervoor te zorgen dat deze altijd in topconditie is. Wij raden u aan de vloer, wanden en banken na elk gebruik schoon te vegen. Maak ook de ovenbeschermers en het bedieningspaneel schoon met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel. Gebruik geen agressieve chemicaliën, want die kunnen het hout beschadigen of de kachelafdekkingen verkleuren.

Stap 2: Inspecteer uw infrarood sauna op eventuele schade.

Een andere belangrijke stap in het onderhoud van uw infrarood sauna is om deze regelmatig te reviewen op schade. Controleer de wanden, vloer, banken en zelfs de stekkers en kabels op scheuren, krassen of andere tekenen van slijtage. Als u schade aantreft, moet u de aangetaste onderdelen onmiddellijk repareren of vervangen voordat u de sauna weer gebruikt.

Stap 3: Houd de sauna droog en geventileerd

Een van de grootste voordelen van de infraroodsauna is de zachte warmte en de lage luchtvochtigheid. Toch moet u ervoor zorgen dat de lucht in de sauna goed circuleert. Laat de deur na elke saunasessie een paar minuten open om de lucht te laten circuleren en overtollig vocht te verwijderen. U kunt ook een ventilator gebruiken om het proces te versnellen. Het is ook belangrijk om de sauna droog te houden, want in een vochtige sauna kan schimmel ontstaan, die uw sauna beschadigt en zelfs uw gezondheid aantast.

Stap 4: Plan routineonderhoud.

Bij X-Trend raden we u aan routineonderhoud te plannen bij een professional om uw infraroodsauna in topconditie te houden. Een professional kan de elektrische en mechanische componenten controleren, losse schroeven en bouten aandraaien en beschadigde of versleten onderdelen vervangen.

Kortom, het onderhoud van uw infrarood sauna is cruciaal om de levensduur te maximaliseren, uw veiligheid te garanderen en u de beste gezondheidsvoordelen te bieden. Bij X-Trend zijn we er trots op infrarood sauna’s van hoge kwaliteit aan te bieden, en we hopen dat deze vier eenvoudige stappen u meer inzicht geven in de juiste verzorging van uw investering. Denk eraan uw sauna regelmatig schoon te maken, hem te inspecteren op schade, hem droog en goed geventileerd te houden en routineonderhoud te plannen. Als u deze stappen volgt, kunt u jarenlang genieten van de vele voordelen van uw infrarood sauna.

Infrarood sauna | X-Trend
Infrarood sauna | X-Trend

6 Ideale locaties voor het installeren van een infrarood sauna in uw huis.

Het installeren van een infraroodsauna in uw huis kan een uitdaging zijn als u niet weet waar u hem moet plaatsen. Om u te helpen de juiste beslissing te nemen, heeft X-Trend in dit artikel zes ideale locaties samengesteld. Deze locaties zijn handig en bieden de beste omgeving om te genieten van de therapeutische voordelen van een infraroodsauna.

Souterrain: Een privé-retraite

Een infrarood sauna kan worden geplaatst in de kelder, die privacy en rust biedt, waardoor het een ideale locatie is. Door de afzondering kunt u genieten van de vele gezondheidsvoordelen van de sauna, zoals stressverlichting, ontgifting en een verbeterd immuunsysteem. Bovendien bieden kelders meestal genoeg ruimte voor grotere infraroodcabines, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen of groepen.

Hoofdbadkamer: een spa-achtig toevluchtsoord

Door een infrarood sauna te installeren, kunt u uw badkamer omtoveren tot een spa-achtig toevluchtsoord. U kunt de helende kracht van infraroodwarmte moeiteloos opnemen in uw dagelijkse zelfzorgroutine. Onze compacte en verstelbare infraroodcabines zijn ideaal voor kleinere ruimtes, zodat mensen met beperkte ruimte de voordelen van infraroodtherapie voor huidproblemen, vermoeidheid en slapeloosheid kunnen benutten.

Home Gym: fitness en wellness in één

Als u een fitnessfanaat bent, moet u een infrarood sauna installeren in uw home gym. Zo kunt u uw trainingsprogramma verbeteren door gewichtsverlies en spierherstel te ondersteunen. Wij bieden verschillende saunamodellen en -afmetingen voor elke fitnessruimte, of u nu een sauna voor uzelf of voor een grotere groep nodig hebt.

Buitenruimte: contact met de natuur

Onze infrarood buitensauna is ideaal voor mensen die zich willen onderdompelen in de natuur en tegelijkertijd willen genieten van de helende werking van infraroodwarmte. Onze sauna’s zijn weerbestendig, zodat u kunt ontspannen in uw tuin of achtertuin terwijl u geniet van de therapeutische voordelen. Infraroodtherapie kan artritis, reuma en andere chronische pijnklachten verlichten, waardoor het een waardevolle aanvulling is op uw buitenruimte.

Home Office: Werk-privé balans

Een infraroodsauna kan een geweldige aanvulling zijn op uw thuiskantoor om een balans tussen werk en privé te creëren. Door pauzes te nemen en te genieten van de stressverlichtende effecten van warmte, kunt u werkgerelateerde spanningen wegnemen en de productiviteit verhogen. Onze infraroodcabines integreren naadloos in uw kantoorontwerp en bieden een handige en toegankelijke wellness-oplossing.

Wellness-ruimte: gewijd aan gezondheid en ontspanning

Als u waarde hecht aan uw gezondheid, kunt u uw inzet voor zelfzorg tonen door een wellnessruimte in uw huis te creëren. Een uitstekende aanvulling op deze ruimte kan een infrarood sauna zijn, die vele gezondheidsvoordelen biedt, zoals verlichting van rug- en nekpijn, fibromyalgie en hyperaciditeit. Wij bieden een verscheidenheid aan infraroodsauna’s, zodat u de ideale oplossing kunt kiezen voor uw wellness-retraite.

X-Trend helpt u graag bij het kiezen van de ideale infrarood sauna voor bij u thuis. Onze verschillende modellen en maten zijn geschikt voor zowel individueel gebruik als commerciële faciliteiten zoals fitnessclubs, wellnesscentra en hotels. Tijdens beurzen en seizoensuitverkopen bieden wij regelmatig kortingen aan.


7 Tips voor het kiezen van de perfecte infrarood sauna voor thuis

Als u geïnteresseerd bent in een infraroodsauna, bent u zich waarschijnlijk bewust van de vele voordelen die deze kan bieden voor uw algehele welzijn. Van het ontgiften van het lichaam tot het verbeteren van de bloedsomloop, een infraroodsauna is een geweldige aanvulling op elke fitness- of ontspanningsruimte thuis. Maar met zoveel keuze kan het moeilijk zijn om de juiste sauna voor u te vinden. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij, de experts van X-Trend, hebben 7 tips voor het kiezen van de perfecte infraroodsauna voor uw huis.

Bedenk grootte en ruimte

Wanneer u een infrarood sauna kiest, moet u eerst rekening houden met de grootte en de beschikbare ruimte in uw huis. Er zijn verschillende saunagroottes op de markt, van persoonlijke eenpersoonssauna’s tot grotere gezinssauna’s. Let voor de aankoop op de afmetingen en zorg ervoor dat de sauna comfortabel past in de ruimte die u wilt gebruiken. Bedenk ook hoeveel ruimte u in de sauna zelf wilt hebben voor optimaal comfort tijdens het gebruik.

Beoordeel de verwarmingspanelen

De verwarmingspanelen zijn een cruciaal onderdeel van elke infrarood sauna, omdat ze de warmte genereren die nodig is voor de therapiesessies. Verschillende sauna’s hebben verschillende aantallen en soorten verwarmingspanelen. Bij het kiezen van uw sauna is het belangrijk rekening te houden met zaken als de afdekking van de verwarmingspanelen, het wattage en de plaatsing. Een kwalitatieve infrarood sauna moet voldoende dekking en plaatsing hebben om een gelijkmatige warmtetherapie te garanderen.

Controleer de houtmaterialen

Bij het kiezen van een infrarood sauna is het belangrijk te letten op de gebruikte materialen. Niet al het hout is hetzelfde, en sommige materialen zijn beter geschikt voor bepaalde eisen. Cederhout is bijvoorbeeld een populaire keuze vanwege de natuurlijke esthetiek en de weerstand tegen kromtrekken, scheuren en rotten. Andere veelgebruikte houtsoorten voor de bouw van een sauna zijn hemlock, lindenhout en espen. Houd rekening met uw voorkeuren en behoeften bij het kiezen van het beste houtmateriaal voor uw sauna.

Bekijk de bedieningsmechanismen

Elke infraroodsauna heeft een bedieningsmechanisme waarmee u de temperatuur, de timer en andere instellingen kunt aanpassen. Deze bedieningsmechanismen kunnen sterk variëren wat betreft gebruiksgemak en gemak. Sommige sauna’s hebben eenvoudige tuimelschakelaars, terwijl andere hightech touchscreens hebben met verschillende voorgeprogrammeerde instellingen. Let bij het kiezen van uw sauna op de bedieningsmechanismen, zodat u een sauna kunt kiezen die het beste bij uw behoeften en voorkeuren past.

Beschouw het installatieproces.

Sommige infrarood sauna’s worden gebruiksklaar geleverd, terwijl andere eerst gemonteerd en geïnstalleerd moeten worden. Als u uw sauna zelf wilt monteren, moet u zich goed inlezen in het montageproces en ervoor zorgen dat u over het benodigde gereedschap en de kennis beschikt om de sauna veilig te monteren. Als u de sauna niet zelf kunt monteren, kunt u beter kiezen voor professionele montage om de installatie soepel te laten verlopen.

Beoordeel de prijs en garanties

Natuurlijk zijn de kosten een cruciale factor bij het kiezen van een infraroodsauna. Naast de initiële kosten is het belangrijk om de garanties en serviceovereenkomsten van de fabrikant te controleren. Een sauna van goede kwaliteit moet worden geleverd met een redelijke garantie die eventuele defecten of onderhoudsproblemen dekt. Bij de review van de prijs moet u ook rekening houden met de potentiële langetermijnkosten voor het bezit en onderhoud van de sauna.

Beschouw de veiligheidsvoorzieningen.

Tot slot is het belangrijk om de veiligheidsvoorzieningen van de infrarood sauna te bekijken. Zoek naar sauna’s met veiligheidsvoorzieningen zoals noodstopschakelaars, antislipvloeren en goede ventilatie voor een veilig en comfortabel gebruik. Door deze veiligheidsvoorzieningen te controleren voordat u koopt, kunt u ervoor zorgen dat uw infraroodsauna in de toekomst een veilige en aangename ervaring biedt.

Bij het kiezen van de perfecte infrarood sauna voor uw huis moet u dus rekening houden met verschillende factoren. Van het reviewen van verwarmingspanelen en houtmaterialen tot controlemechanismen en veiligheidsvoorzieningen, we hopen dat deze 7 tips u een waardevol inzicht hebben gegeven om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Bij X-Trend streven we ernaar onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit en meest aanpasbare infrarood sauna’s op de markt. Met ons deskundig advies kunt u de perfecte sauna vinden die past bij uw wellness-behoeften en uw algehele levensstijl verbetert.

Infrarood sauna | X-Trend

FAQ’s over infraroodsauna’s

Als u overweegt een infrarood sauna te kopen, heeft u daar misschien veel vragen over. We hebben de meest voorkomende vragen over infraroodsauna’s verzameld en uitgebreid beantwoord, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Wat is een infraroodsauna?

In een infraroodsauna wordt het lichaam rechtstreeks verwarmd met infrarood licht, niet met conventionele verwarmingsmethoden zoals een kachel of hete stenen. Het infrarood licht wordt uitgezonden door de sauna en geabsorbeerd door uw huid om de warmte te produceren.

Hoe werkt een infrarood sauna?

In een infraroodsauna verwarmt het infraroodlicht rechtstreeks het lichaam en stimuleert het zweten, waardoor het lichaam wordt ontgift en de gezondheid verbetert.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van de infraroodsauna?

Infrarood sauna kan verschillende gezondheidsvoordelen bieden, zoals gewichtsverlies, huidverjonging, stressverlichting, ontgifting, versterking van het immuunsysteem, betere slaap, pijnverlichting en andere.

Hoe vaak moet ik een infrarood sauna gebruiken?

Het wordt aanbevolen de infraroodsauna 2-3 keer per week te gebruiken gedurende 20-30 minuten per keer, rekening houdend met uw gezondheidstoestand en persoonlijke doelstellingen. Dit is ideaal voor het behoud van de algemene gezondheid en het welzijn.

Is het veilig om een infrarood sauna te gebruiken?

Het is veilig om een infraroodsauna te gebruiken omdat de kleine hoeveelheid infrarood licht niet schadelijk is voor het lichaam. Het is echter belangrijk om de instructies van de fabrikant op te volgen en voldoende water te drinken voor en na het gebruik van de sauna.

Hoe kies ik het juiste formaat en model infrarood sauna?

Bij het kiezen van de juiste infraroodsauna moet u rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Koopt u een infraroodsauna voor thuisgebruik, houd dan rekening met het aantal mensen dat hem zal gebruiken en de ruimte die u thuis heeft. Als u de sauna commercieel wilt gebruiken, houd dan rekening met de grootte van de ruimte en het aantal mensen dat hem samen zal gebruiken. X-Trend biedt verschillende maten en modellen om aan uw behoeften te voldoen.

Hoeveel kost een infrarood sauna?

Om erachter te komen hoeveel een infrarood sauna kost, moet u rekening houden met de grootte, het model en de functies. X-Trend biedt verschillende modellen aan tegen verschillende prijzen. U kunt contact met ons opnemen voor de actuele prijzen. U kunt ook onze beurzen of seizoensuitverkopen bezoeken om kortingen te krijgen.

Wat zijn de voordelen van een infraroodsauna van X-Trend en hoe werkt het?

Bij X-Trend zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige infraroodsauna’s aan onze klanten. Onze sauna’s gebruiken ver-infraroodtechnologie om warmte af te geven die diep in de weefsels van het lichaam doordringt. De voordelen van een infraroodsauna zijn een verbeterde bloedsomloop, ontgifting, ontspanning en pijnverlichting. We gebruiken ook alleen natuurlijke materialen in onze sauna’s om u een veilige en gezonde ervaring te garanderen.

Kan ik een infraroodsauna van X-Trend gebruiken als ik gezondheidsproblemen of een handicap heb?

Bij X-Trend streven we ernaar om onze producten toegankelijk en veilig te maken voor alle klanten. Als u gezondheidsproblemen of handicaps heeft, raden wij u aan uw arts te raadplegen voordat u een infraroodsauna gebruikt. Onze sauna’s zijn ontworpen om comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. U kunt de warmte individueel instellen zodat u zich comfortabel voelt.

Hoe verzorg ik mijn X-Trend infraroodsauna en hoe lang gaat hij mee?

Voor een lange levensduur van uw X-Trend infraroodsauna raden wij u aan deze regelmatig te reinigen en de gebruiksaanwijzing van de fabrikant op te volgen. Onze sauna’s zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap om een lange levensduur te garanderen. Met de juiste zorg en onderhoud zal uw X-Trend infraroodsauna u vele jaren gezonde en ontspannende diensten bewijzen.


Infrarood sauna | X-Trend
Infrarood sauna | X-Trend

Conclusie

Bij X-Trend zijn we er trots op dat we met onze infrarood sauna’s de nieuwste technologie op het gebied van gezondheid en wellness aanbieden. Onze toewijding aan het leveren van producten van hoge kwaliteit gaat hand in hand met onze toewijding aan klanttevredenheid. Wij geloven dat onze klanten alleen het beste verdienen, en we zorgen ervoor dat elke infrarood sauna die we produceren de industrienormen overtreft.

Infrarood sauna’s zijn de laatste jaren populairder geworden vanwege de vele voordelen voor de gezondheid. Ze zorgen niet alleen voor een ontspannende ervaring, maar helpen ook om stress te verminderen, de gezondheid van de huid te verbeteren en het algehele immuunsysteem te stimuleren. Bij X-Trend gaan we nog een stap verder door sauna’s te ontwikkelen die energie-efficiënt, duurzaam en comfortabel in gebruik zijn. Wij geloven dat investeren in een infrarood sauna een stap is naar een gezondere levensstijl, en we zijn er trots op voorop te lopen bij deze innovatie.

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van een infrarood sauna? Laat uw contactgegevens achter op onze site en wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte sauna voor uw behoeften. Ga samen met ons op weg naar een gezondere levensstijl met de infrarood sauna’s van X-Trend.


Infrarood sauna | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2

Infrarood sauna