Beste infrarood sauna’s – prijzen : tot €749 korting

Beste infrarood sauna’s in België

Bent u op zoek naar een infrarood sauna met therapeutische werking? Een infrarood sauna van X-Trend is de ideale manier om rugpijn, fibromyalgie stress, vermoeidheid en andere problemen aan te pakken.

Geniet deze maand van onze mooie stockverkoop modellen: Unieke korting tot € 749 op infrarood sauna’s (met gratis plaatsing en levering):


Infrarood sauna prijzen (tot €749 korting):

Stap 1 van 2

infraroodcabine x-trend infrarood sauna

Bel de zaakvoerder

Vragen? We helpen je snel verder!

Bel met Philippe Van Weehaeghe
Zaakvoerder van X-Trend
GSM: 0475 20 55 95

Wij zijn 7 op 7 dagen beschikbaar.
Bel ons gerust.

infrarood sauna kopen

Bezoek onze showrooms

Bezoek de showroom van X-Trend:

Showroom X-Trend
Zeedijk 782, 8300 Knokke-Heist
via Google Maps

Binnenkort showrooms in:
Gent | Oudenaarde | Overijse.

barrel sauna en infrarood sauna

Geniet deze maand van onze fabrieksverkoop :

Stockverkoop korting op tal van infraroodcabines

NU MET €749 KORTING !

GRATIS OPMETING, PLAATSING EN AANSLUITING.


infrarood sauna aanvraag
Xtrend knokke infraroodcabines


X-Trend infrarood sauna’s

Bij X-Trend helpen we onze klanten graag bij het vinden van de perfecte infrarood sauna of infraroodcabine voor hun gezondheid en welzijn.

Als u last heeft van rugpijn of andere problemen, kan een infrarood sauna voor u een goede investering zijn.

Hier zijn alvast enkele voordelen van een infrarood sauna als u last heeft van rugpijn of andere problemen:

  • Stress verminderen: Infraroodsauna’s kunnen stress helpen verminderen en ontspanning bevorderen, wat gunstig kan zijn voor mensen met rugpijn of andere gezondheidsproblemen die door stress kunnen worden verergerd.
  • Spieren en rug ontspannen: de warmte van een infrarood sauna kan helpen om gespannen spieren te ontspannen, wat vooral nuttig kan zijn voor mensen met chronische rugpijn.
  • Ontstekingen en zwellingen: Infrarood sauna’s kunnen ontstekingen en zwellingen helpen verminderen, wat gunstig kan zijn voor mensen met rugpijn of andere aandoeningen.
  • Betere bloedsomloop: een infraroodsauna kan de bloedsomloop verbeteren, wat spierkrampen en pijn in de rug kan helpen verminderen.
  • Beter slapen: infrarood sauna’s kunnen de slaapkwaliteit verbeteren, wat gunstig kan zijn voor mensen die soms minder goed slapen.
  • Immuunsysteem: het gebruik van een infraroodsauna kan het immuunsysteem stimuleren, wat de frequentie en ernst van rugpijn kan helpen verminderen.
  • Afslanken of vermageren: een infrarood sauna cabine kan ook helpen calorieën te verbranden en gewichtsverlies te bevorderen door cardiovasculaire oefening en ontspanning te stimuleren, wat op zijn beurt stress en cortisol-niveaus vermindert die kunnen bijdragen tot gewichtstoename.
  • Gezondheid: regelmatig gebruik van een infraroodsauna kan ook uw algemene gezondheid en welzijn helpen verbeteren, wat een positief effect kan hebben op rugpijn en andere gezondheidsproblemen.

Infrarood sauna’s bieden dus tal van therapeutische voordelen, zoals verlichting van pijn en spierpijn, verbetering van de huidconditie, vermindering van stress en bevordering van algemene ontspanning.

Als u meer wilt weten over de voordelen, kenmerken en prijzen van onze infrarood sauna’s, aarzel dan niet om contact op te nemen met het team van X-Trend voor een gratis offerte en persoonlijk advies bij het kiezen van de beste infrarood sauna!infrarood sauna sumum op beurs
Infraroodcabine kopen bij X-Trend beste model

Werking van een infrarood sauna

Een infrarood sauna geeft infraroodwarmte af die direct door het lichaam wordt opgenomen, waardoor de temperatuur stijgt en transpiratie wordt bevorderd.

Dit proces helpt het lichaam te ontgiften, pijn en spierpijn te verlichten en de bloedsomloop te verbeteren.

Full spectrum infraroodcabines zenden een breder scala aan golflengtes uit, waaronder nabij, midden en ver infrarood, voor een completere en therapeutische verwarmingservaring.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een infraroodsauna, vul dan het formulier op deze pagina in en wij nemen contact met u op.

Ons team helpt u graag met al uw vragen en met het vinden van de perfecte IR sauna:SUMUM TRIA infraroodcabine van X-Trend
MAGNUS SINGLE infrarood sauna van X-Trend

Infrarood sauna voor thuis of professioneel gebruik

Bij X-Trend zijn wij ervan overtuigd dat iedereen toegang moet hebben tot de ongelooflijke gezondheidsvoordelen van infraroodcabines. Of u nu uw lichamelijke en geestelijke gezondheid wilt verbeteren of wilt ontspannen na een drukke dag, onze infraroodsauna’s bieden precies wat u nodig hebt. Wij verkopen en installeren de beste modellen in België, in tal van afmetingen, en dit zowel voor particulier als professioneel gebruik. Onze design infrarood sauna’s en uitschuifbare infrarood sauna’s bieden maximaal comfort tijdens uw sessies, ze verbeteren uw bloedcirculatie, ondersteunen gewichtsverlies en verhogen uw energieniveau.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u verschillende infrarood sauna’s wilt vergelijken en een weloverwogen beslissing wilt nemen:


PONERUS infrarood sauna van X-Trend infraroodcabines
FUNDA Comfort infraroodsauna cabine van X-Trend


infrarood sauna kopen prijs offerte ontvangen