Aangepaste infraroodcabine

Aangepaste infraroodcabine ? Ervaar ultieme wellness in onze zorgvuldig vervaardigde infraroodcabine. Pas de temperatuur, vochtigheid en lichttherapie aan om je persoonlijke oase van gezondheid en ontspanning te creëren. Voel stress wegsmelten met de voordelen van infraroodtherapie: ontgifting, pijnverlichting en een versterkt immuunsysteem. Transformeer je welzijn met onze ontworpen infraroodcabines.

 Aangepaste infraroodcabine
Aangepaste infraroodcabine

Ervaar de voordelen van een op maat gemaakte infraroodcabine van X-Trend.

Bij X-Trend geloven we sterk in het aanbieden van hoogwaardige producten die het leven van onze klanten positief beïnvloeden. In ons constante streven naar innovatie en welzijn hebben wij ervoor gekozen om alleen infraroodsauna’s en -cabines aan te bieden die een revolutie teweegbrengen op het gebied van persoonlijk welzijn. Onze hoogwaardige infraroodcabines zijn ontworpen om uw leven te verbeteren op medisch, sportief en mentaal niveau, en uw algehele gezondheid en tevredenheid te optimaliseren op manieren die traditionele sauna’s niet kunnen.

Onze op maat gemaakte infraroodcabines hebben unieke kenmerken die hen onderscheiden van conventionele sauna’s en zorgen voor een veiligere, therapeutische en aanpasbare ervaring. Met de geavanceerde infraroodtechnologie van X-Trend kunt u comfortabel genieten van de voordelen van warmtetherapie zonder de overmatige hitte en vochtigheid die u in traditionele sauna’s aantreft. Bovendien kunnen deze cabines deskundig worden aangepast aan uw individuele behoeften, zodat u een echt persoonlijke wellness-oase in uw eigen huis creëert. Bent u geïnteresseerd? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en ontdek de perfecte infraroodcabine voor u. | Aangepaste infraroodcabine

Aangepaste infraroodcabine

Beleef ontspanning en verjonging met infraroodcabines op maat.

Welkom in de toekomst van sauna’s

Bij X-Trend verleggen we voortdurend de grenzen van innovatie en moderne technologie om u het beste te bieden op het gebied van ontspanning en verjonging. Wij geloven in het optimaliseren van de levenskwaliteit van onze klanten op medisch, sportief en mentaal vlak. Daarom hebben wij op maat gemaakte infraroodcabines ontwikkeld die u een unieke en ongeëvenaarde sauna-ervaring bieden, waardoor u zich verfrist en verjongd voelt als nooit tevoren.

Waarom zou u onze op maat gemaakte infraroodcabines kiezen in plaats van conventionele sauna’s?

Infraroodcabines hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen, en met reden. Met hun talrijke voordelen, waaronder ontgifting, stressverlichting en verbeterde genezing, is het geen wonder dat infraroodcabines snel de voorkeur genieten boven traditionele sauna’s. Bij X-Trend zijn we er trots op een superieur product aan te bieden in de vorm van onze op maat gemaakte infraroodcabines.

Door gebruik te maken van de kracht van infrarood licht, doordringen onze cabines uw lichaam met een diepe, kalmerende warmte die spieren, gewrichten en andere weefsels bereikt die traditionele sauna’s gewoon niet kunnen bereiken. Deze diepe warmtetherapie verlicht chronische pijn, vermindert ontstekingen en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Maar dat is nog maar het begin van wat onze infraroodcabines te bieden hebben.

Op maat gemaakt voor uw unieke behoeften

Bij X-Trend zijn wij ervan overtuigd dat geen twee klanten gelijk zijn. Daarom ontwerpen wij onze infraroodcabines op basis van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Met aangepaste opties zoals grootte, houtsoort en zelfs lichttherapie-uitbreidingen wordt uw infraroodcabine een echt persoonlijke ruimte voor ontspanning en genezing. Ons team van ervaren professionals werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw cabine op maat perfect past bij uw levensstijl.

Peak technologie voor maximale efficiëntie en veiligheid.

Onze op maat gemaakte infraroodcabines behoren tot de meest geavanceerde technologie in de industrie. Dankzij een gepatenteerd mengsel van infraroodstralers kunnen wij infraroodwarmtetherapie met een volledig spectrum bieden, afgestemd op ieders lichaam en genezingsvoorkeuren. Onze technologie is niet alleen efficiënt, maar ook veilig. Onze infraroodcabines stralen slechts lage EMF-niveaus uit, waardoor onze klanten een zorgeloze, therapeutische ervaring hebben.

Uitgebreide gezondheidsvoordelen wachten op u

De gezondheidsvoordelen van onze op maat gemaakte infraroodcabines zijn vrijwel onbeperkt en omvatten elk aspect van welzijn – van fysiek tot emotioneel. Door onze infraroodcabines in uw dagelijkse routine op te nemen, kunt u uw bloedsomloop verbeteren, gewicht verliezen, uw stressniveau verlagen en zelfs beter slapen. Bovendien bevordert de diep doordringende warmte de afgifte van endorfines, die zorgen voor een aangenaam gevoel en een algemeen gevoel van welzijn.

De perfecte aanvulling op uw fitnessprogramma

Voor wie zijn sport-, fitness- of algemene gezondheidsprogramma wil verbeteren, zijn onze op maat gemaakte infraroodcabines een uitstekende aanvulling. Atleten en fitnessliefhebbers kunnen profiteren van een verbeterd spierherstel, meer flexibiliteit en een boost voor het immuunsysteem. Deze krachtige combinatie van voordelen zal u helpen uw fitnessdoelen te bereiken en u naar topprestaties te stuwen.

Investeer in uw welzijn met X-Trend

Uw gezondheid en welzijn mogen nooit in het gedrang komen. Wanneer u kiest voor een op maat gemaakte infraroodcabine van X-Trend, doet u een waardevolle investering in uzelf en uw levenskwaliteit. Onze geavanceerde technologie, aangepaste functies en ongeëvenaarde klantenservice maken ons een van de leiders in de industrie. Ervaar de ongelooflijke voordelen van infraroodtherapie met een aangepaste infraroodcabine van X-Trend – het is tijd dat ontspanning en verjonging een nieuwe standaard in uw leven worden.

Afslanken met infraroodcabine | Ultieme gids

Aangepaste infraroodcabine
Aangepaste infraroodcabine

Enkele infraroodcabine: De enkele infrarood sauna van X-Trend is perfect voor wie op zoek is naar een compacte en efficiënte sauna-ervaring. Met lampen van hoge kwaliteit en geavanceerde verwarmingstechnologie is deze infrarood sauna ontworpen om de bloedsomloop te verbeteren en gewichtsverlies te bevorderen.

Beste infraroodcabine voor meditatie en mindfulness: De infrarood sauna met lichttherapie en geavanceerde warmteregeling van X-Trend is de perfecte aanvulling op elke meditatie- of mindfulnesspraktijk. Ervaar diepe ontspanning en stressverlichting in het comfort van uw eigen huis met deze top-of-the-line infraroodcabine.

Infraroodcabine 2 personen | Tips: Geniet van de voordelen van infraroodtherapie met de tweepersoons infrarood sauna van X-Trend. Tips voor een optimale ervaring zijn onder andere regelmatig gebruik om de bloeddruk te verbeteren, hoofdpijn en buikpijn te verminderen en gewrichtspijn te verlichten.

X-Trend – De beste infraroodcabines in België: Ontdek de beste infraroodcabines in België bij X-Trend. Met een verscheidenheid aan modellen en maten bieden infrarood sauna’s van X-Trend therapeutische voordelen voor een reeks gezondheidsproblemen, van gewichtsverlies tot verbeterde slaap en huidgezondheid.

Infraroodcabine voor 5 personen: Ervaar de voordelen van infraroodtherapie met familie en vrienden in de 5-persoons infraroodcabine van X-Trend. Met innovatieve verwarmingstechnologie en lampen van hoge kwaliteit is deze infrarood sauna ontworpen om genezing te bevorderen, te helpen bij het herstel na een operatie en de algehele gezondheid te verbeteren.

Beste infraroodcabine ter bevordering van genezing en herstel na een operatie: De kortegolf-infraroodcabine met fullspectrumstralers van X-Trend wordt sterk aanbevolen voor pijnverlichting en genezing na een operatie. De geavanceerde warmteregeling en lampen van hoge kwaliteit werken samen om sneller herstel te bevorderen en de bloedcirculatie te verbeteren.

Therapeutische infrarood saunacabine | X-Trend: De Therapeutische infrarood sauna van X-Trend is de perfecte aanvulling voor elk huis of wellness centrum. Met innovatieve verwarmingstechnologie en functies zoals leeslampjes, digitale bedieningspanelen en lichttherapie is deze infrarood sauna ontworpen om therapeutische voordelen te bieden aan mensen met verschillende gezondheidsproblemen.


Ontspan uw lichaam en geest met infraroodcabines: een gids voor optimaal comfort.

Ontdek het verschil met X-Trend

Bij X-Trend zijn we er trots op dat we alleen de beste infraroodsauna’s/infraroodcabines op de markt aanbieden. Ons doel is onze klanten een superieur product te bieden dat de levenskwaliteit op medisch, sportief en mentaal vlak optimaliseert. Wij zijn van mening dat de traditionele sauna is voorbijgestreefd door de moderne, technologisch geavanceerde infraroodcabines. Daarom hebben wij besloten ons uitsluitend te specialiseren in deze innovatieve vorm van ontspanning en therapie.

Ervaar de voordelen van infraroodcabines op maat

Wij weten dat iedereen zijn eigen behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om het creëren van een persoonlijk heiligdom voor ontspanning en gezondheid. Daarom bieden onze op maat gemaakte infraroodcabines niet alleen een luxueuze en rustgevende omgeving, maar zijn ze ook ontworpen met uw gezondheid en welzijn in het achterhoofd.

Infraroodtherapie: meer dan alleen ontspanning

Terwijl traditionele sauna’s voor een ontspannende ervaring kunnen zorgen, bieden infraroodcabines een groot aantal gezondheidsvoordelen die verder gaan dan alleen ontspanning. Door de infraroodtechnologie in onze cabines dringt de warmte dieper door, wat spierpijn kan verlichten, ontstekingen kan verminderen en het ontgiftingsproces van het lichaam kan bevorderen. Infraroodsauna’s kunnen ook de cardiovasculaire gezondheid verbeteren en u helpen calorieën te verbranden terwijl u zich ontspant, waardoor ze een populaire keuze zijn voor sporters en fitnessliefhebbers.

Ontwerp uw ideale infraroodcabine-ervaring.

Wij geloven dat de perfecte infraroodcabine meer is dan een ontsnapping – het is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse wellnessroutine. Daarom werkt ons team bij X-Trend nauw samen met elke klant om een werkelijk uniek ontwerp te creëren dat is afgestemd op hun individuele voorkeuren. Ons ongeëvenaarde vakmanschap zorgt ervoor dat elk detail, van de houtsoort tot de verlichting, een ruimte creëert waarin u echt kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Veiligheid en gebruiksgemak

Bij X-Trend leggen wij bij de ontwikkeling van onze infraroodcabines grote nadruk op veiligheid en gebruiksgemak. Onze units zijn ontworpen om het risico van oververhitting te minimaliseren, zodat u achterover kunt leunen en ontspannen in uw sauna. Wij hebben het u ook gemakkelijk gemaakt om de instellingen en de temperatuur aan te passen, zodat u in een paar eenvoudige stappen uw perfecte omgeving kunt creëren.

Milieuvriendelijke en energiezuinige oplossingen

Wij weten dat milieuvriendelijkheid een cruciale factor is bij het kiezen van een sauna. Daarom zijn onze infraroodcabines milieuvriendelijk en energiezuinig ontworpen. Infraroodsauna’s verbruiken minder energie dan conventionele sauna’s, en onze hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat onze units de warmte zo effectief mogelijk vasthouden. Dit betekent niet alleen een kostenvoordeel voor u, maar helpt ook de impact van uw infraroodcabine op het milieu te minimaliseren.

Investeer in uw gezondheid en welzijn met X-Trend

Als het gaat om het verbeteren van uw levenskwaliteit, neem dan geen genoegen met minder dan het beste. Kies een op maat gemaakte infraroodcabine van X-Trend en investeer in uw geest, lichaam en algehele welzijn. Met de onovertroffen kwaliteit van onze op maat gemaakte cabines en de talrijke gezondheidsvoordelen van infraroodsauna’s is er nooit een beter moment geweest om het X-Trend-verschil te ervaren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze experts u begeleiden bij elke stap van deze levensveranderende reis.

Aangepaste infraroodcabine

Ontdek de helende kracht van infraroodcabines op maat.

Welkom in de wereld van welzijn in de infraroodsauna.

Bij X-Trend zijn we er trots op een ongeëvenaarde wellness-ervaring te bieden met onze op maat gemaakte infraroodcabines. In tegenstelling tot traditionele sauna’s waar warmte wordt gegenereerd door stoom, bieden onze infraroodcabines een effectievere, medische therapie-ervaring voor gebruikers. Wij hebben onze tijd en ons onderzoek gewijd aan de ontwikkeling van infraroodoplossingen die een kwaliteitsvolle levensstijl voor onze klanten bevorderen. Lees verder om de vele voordelen van onze op maat gemaakte infraroodcabines te ontdekken en hoe ze uw leven positief kunnen beïnvloeden.

Beleef de ultieme ontspanning en stressverlichting.

In de snelle wereld van vandaag weten we hoe belangrijk het is om de tijd te nemen om te ontspannen en tot rust te komen. Onze infraroodcabines zijn de perfecte oplossing om stress weg te smelten met zachte, rustgevende warmte. Deze warmte dringt diep door in uw spieren en weefsels, verbetert de bloedsomloop en bevordert ontspanning. Onze cabines zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en bieden u een persoonlijke ervaring die u een verfrist en verjongd gevoel geeft.

Verhoog uw sportprestaties met infraroodtherapie.

Voor sporters en fitnessliefhebbers bieden onze infraroodcabines een broodnodige oppepper om uw doelen te bereiken. De doordringende warmte van onze cabines helpt effectief bij spierherstel en vermindert ontstekingen, waardoor uw lichaam sneller geneest en zich beter voelt. Deze kortere hersteltijd betekent dat u uw trainingsprogramma met hernieuwde energie en kracht kunt hervatten.

Een natuurlijke, effectieve oplossing voor pijnverlichting

Chronische pijn treft miljoenen mensen wereldwijd en kan een aanzienlijke invloed hebben op de kwaliteit van leven. Onze infraroodcabines bieden een natuurlijke, niet-invasieve oplossing voor pijnverlichting en verlichten het ongemak van een reeks aandoeningen zoals artritis, fibromyalgie en spierblessures. Het is aangetoond dat infraroodtherapie de doorbloeding en oxygenatie van weefsels verhoogt, ontstekingen vermindert en genezing bevordert. Stelt u zich een leven voor met minder pijn en meer mobiliteit – dat is wat onze infraroodcabines u kunnen bieden.

Verbeter uw huid en ervaar de voordelen van anti-aging.

Naast de fysieke voordelen kan infraroodtherapie ook wonderen doen voor de algehele gezondheid en het uiterlijk van uw huid. De diep doordringende warmte bevordert de collageenproductie, wat resulteert in een verbeterde huidelasticiteit en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels. De verbeterde bloedsomloop in combinatie met het ontgiftingsproces van regelmatige infraroodtherapie kan ook leiden tot een helderder en gezonder uitziende huid.

De genezende wonderen voor de geestelijke gezondheid

Onze infraroodcabines zijn niet alleen goed voor uw lichaam, maar hebben ook een positief effect op uw geestelijke gezondheid. De kalmerende, rustgevende omgeving die onze cabines bieden, helpt angst, depressie en chronische stress te verlichten. Het is goed gedocumenteerd dat warmtetherapie een gevoel van kalmte, evenwicht en harmonie kan herstellen bij mensen die lijden aan geestelijke gezondheidsproblemen – onze cabines zijn tenslotte ontworpen om rust en kalmte in uw leven te brengen.

Waarom X-Trend kiezen voor uw infraroodcabine op maat?

Met onze uitzonderlijke aandacht voor detail en onze inzet om de best mogelijke infraroodtherapie te bieden, is X-Trend uw eerste keuze voor een infraroodcabine op maat. Ons team van experts zal nauw met u samenwerken om een oplossing op maat te ontwikkelen die naadloos in uw leven past en tegelijkertijd bewezen gezondheidsvoordelen biedt. Wij staan achter onze belofte om de levenskwaliteit van onze klanten te optimaliseren op medisch, sportief en mentaal vlak.

Samengevat bieden de op maat gemaakte infraroodcabines van X-Trend een breed scala aan gezondheids- en wellnessvoordelen, van lichamelijk tot geestelijk welzijn. Kies voor een betere levensstijl en ervaar de helende kracht van infraroodtherapie door vandaag nog te investeren in een van onze hoogwaardige infraroodcabines.

Afslankende infrarood sauna | Gids

Aangepaste infraroodcabine
Aangepaste infraroodcabine

Vragen over de op maat gemaakte infraroodcabines van X-Trend.

Wat maakt de maatwerk infraroodcabines van X-Trend anders dan conventionele sauna’s?

De missie van X-Trend met haar infraroodcabines is om een unieke en uitzonderlijke sauna-ervaring te bieden die verschilt van conventionele sauna’s. Door het gebruik van infraroodtechnologie bieden onze cabines een effectievere en efficiëntere methode van warmteverdeling die vriendelijker is voor uw lichaam en het milieu. Onze op maat gemaakte infraroodcabines kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Ze bieden de ideale sauna-ervaring die past bij uw persoonlijke voorkeuren en eisen, en optimaliseren de levenskwaliteit op medisch, sportief en mentaal vlak.

Hoe werken infraroodcabines en wat zijn de voordelen?

Infraroodcabines of sauna’s gebruiken infrarood lichtpanelen om uw lichaam rechtstreeks te verwarmen zonder de omringende lucht te verwarmen. Het resultaat is een efficiëntere, comfortabelere en meer ontspannende ervaring dan traditionele sauna’s. De voordelen zijn talrijk en omvatten ontgifting, pijnverlichting, verbeterde bloedcirculatie, gewichtsverlies, ontspanning en algemeen welzijn. Bovendien kunnen onze op maat gemaakte infraroodcabines worden aangepast aan uw specifieke gezondheidsdoelstellingen en -voorkeuren, zodat u de beste waarde krijgt voor uw investering.

Kan het ontwerp van de op maat gemaakte infraroodcabine worden aangepast aan mijn esthetische voorkeuren en ruimtelijke omstandigheden?

Ja, natuurlijk! De op maat gemaakte infraroodcabines van X-Trend kunnen worden ontworpen en gebouwd om naadloos in elke ruimte te passen, ongeacht de grootte of vorm ervan. Ons team werkt nauw met u samen om de beste indeling, materialen en functies voor uw cabine te vinden. Zo weet u zeker dat uw sauna niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de beschikbare ruimte optimaal benut en de functionaliteit en waarde van uw woning verhoogt.

Zijn de infraroodcabines van X-Trend energiezuinig en milieuvriendelijk?

Ja, onze op maat gemaakte infraroodcabines zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en duurzaamheid. Infraroodsauna’s gebruiken doorgaans minder energie dan traditionele sauna’s, wat het energieverbruik vermindert en uw ecologische voetafdruk verkleint. Wij gebruiken ook alleen hoogwaardige materialen om onze cabines te bouwen, zodat duurzaamheid en een minimale impact op het milieu gewaarborgd zijn.

Hoe gemakkelijk is het om een X-Trend infraroodcabine te onderhouden en schoon te maken?

De op maat gemaakte infraroodcabines van X-Trend zijn ontworpen met het oog op onderhouds- en reinigingsgemak. De cabines hebben vlakke oppervlakken en minimale hoeken en randen, waardoor schoonmaken snel en efficiënt gaat. Omdat infraroodsauna’s op een lagere temperatuur werken en de lucht niet verwarmen, kan zich bovendien minder vocht ophopen en is er minder kans op schimmelvorming. Regelmatig onderhoud omvat het afnemen van oppervlakken met een vochtige doek en het regelmatig controleren op noodzakelijke reparaties of vervangende onderdelen.

Wat is het installatieproces voor een X-Trend infraroodcabine op maat?

Bij X-Trend streven wij ernaar de installatie van onze infraroodcabines op maat zo naadloos en stressvrij mogelijk te laten verlopen. Ons ervaren team bepaalt samen met u de ideale lay-out en het ontwerp voor uw infraroodcabine, gevolgd door een inspectie ter plaatse om de nauwkeurigheid en efficiëntie te garanderen. Zodra het ontwerp klaar is, zorgen onze deskundige technici voor de installatie, zodat alle onderdelen en systemen naar behoren werken en u kunt genieten van uw nieuwe infraroodsauna op maat.

Hoe weet ik zeker dat een infraroodcabine op maat van X-Trend een waardevolle investering is?

Met hun talrijke gezondheidsvoordelen, aanpassingsmogelijkheden, energie-efficiëntie en minimaal onderhoud zijn de op maat gemaakte infraroodcabines van X-Trend een unieke en waardevolle toevoeging aan elke woning of commerciële ruimte. Wanneer u investeert in een infraroodcabine, kunt u genieten van een eersteklas en op maat gemaakte sauna-ervaring zonder dure en tijdrovende bezoeken aan wellnessfaciliteiten. Bovendien garandeert onze inzet voor kwaliteitsmaterialen, design en klantenservice tevredenheid en een lange levensduur, waardoor uw investering in een op maat gemaakte infraroodcabine van X-Trend een verstandige en lonende beslissing is.

Aangepaste infraroodcabine

Kunnen de op maat gemaakte infraroodcabines van X-Trend in elke ruimte worden geïnstalleerd?

Ja, de op maat gemaakte infraroodcabines van X-Trend kunnen in elke ruimte worden geïnstalleerd, of het nu gaat om een huis, hotel of commerciële ruimte. Ons team werkt nauw samen met klanten om een cabine te ontwerpen die voldoet aan hun specifieke behoeften en wij werken graag samen met de ruimte om de perfecte pasvorm te garanderen.

Hoe beïnvloeden infraroodcabines de algemene gezondheid en het welzijn?

Van infraroodcabines is aangetoond dat ze talrijke gezondheidsvoordelen bieden, waaronder een betere bloedsomloop, pijnverlichting en stressvermindering. Diep doordringende warmtetherapie bevordert de bloedsomloop en verbetert de algehele gezondheid van hart en bloedvaten. Het kan ook ontstekingen verminderen, ontgifting bevorderen en de immuunfunctie stimuleren.

Wat onderscheidt de op maat gemaakte infraroodcabines van X-Trend van andere op de markt?

De op maat gemaakte infraroodcabines van X-Trend zijn ontworpen om te voldoen aan de individuele behoeften en voorkeuren van de klant. Elke cabine is afgestemd op de grootte en stijl van de klant. Bovendien zijn de cabines uitgerust met geavanceerde infraroodtechnologie die een diepere en effectievere warmtetherapie biedt.


Beleef de ultieme ontspanning met een op maat gemaakte infraroodcabine van X-Trend.

In de snelle wereld waarin we tegenwoordig leven, zijn zelfzorg en wellness belangrijker dan ooit. Daarom streven we er bij X-Trend naar onze klanten het allerbeste te bieden op het gebied van infraroodsauna-technologie. Onze op maat gemaakte infraroodcabines zijn niet alleen een luxe, maar een noodzaak voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren op medisch, sportief en mentaal vlak.

Onze infraroodcabines zijn een veel veiliger en efficiënter alternatief voor traditionele sauna’s en bieden superieure voordelen – van een beter humeur tot meer flexibiliteit en stressverlichting. Wij zijn trots op onze inzet voor het leveren van hoogwaardige, therapeutische producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de individuele behoeften van onze klanten. Bent u klaar om uw welzijnsreis in eigen hand te nemen? Laat uw contactgegevens achter op deze pagina en laat X-Trend vandaag nog uw leven veranderen met een infraroodcabine op maat.


Infraroodcabine | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2

Aangepaste infraroodcabine